Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Hei!

Olen Vahvuuteesi-menetelmän kehittäjä, ohjaaja ja kouluttaja Jaana Jetzinger. Haluan auttaa ja oivalluttaa ihmisiä ja yhteisöjä tavoittamaan parhaan mahdollisen oman itsensä.

Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri, sosionomi AMK ja mindfulness-ohjaaja/kouluttaja. Olen tehnyt pitkän uran viestintä- ja vuorovaikutusasiantuntijana ja kouluttajana sekä asiakaslähtöisten menetelmien ja palveluiden muotoilijana ja kehittäjänä.

Vahvuuteesi-menetelmää lähdin työstämään kun oivalsin, että mindfulness-harjoittaminen ja luonteenvahvuusajattelu tukevat saumattomasti toisiaan. Molempia hyödyntämällä syntyy tehokas ja yksilön lähtökohdat positiivisella vireellä huomioiva voimaantumisprosessi, joka motivoi ja sitouttaa ihmisiä.

Teen yksilö- ja ryhmävalmennuksia erilaisissa haastavissa tilanteissa tai muutoin muutos- ja kehittymistarpeessa olevien asiakasryhmien ja yksilöiden kanssa. Lisäksi järjestän ohjaajakoulutuksia sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle ja työnohjaajille. Jokainen työskentelyperiodi suunnitellaan asiakkaan lähtökohdat ja tarpeet huomioiden.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi ja tarpeesi. Vahvuuteesi-työskentely mukautuu monenlaiseen tilanteeseen ja tavoitteeseen. Meillä kaikilla on omat upeat vahvuutemme. Ensin ne pitää vain löytää  ja sitten ottaa käyttöön!

Tavoitat minut sähköpostista jaana.jetzinger@gmail.com.