Kokemuksia

Kokemuksia

Vahvuuteesi-työpajoihin osallistuneet asiakkaat ovat kokeneet  työskentelyn kannustavana, uusia puolia itsestä ja toisista esiin tuovana ja omaa kapasiteettia konkretisoivana.

Moni vahvuustyöskentelyyn osallistunut on kertonut saaneensa lisää rohkeutta ja uskoa itseensä. Elämässä näkyy enemmän toivoa ja  haasteiden lisäksi myös mahdollisuuksia. Ryhmätyö sujui valmennuksen jälkeen tehokkaammin ja muiden vahvuuksien tunnistaminen toi tiimien työskentelyyn lisää voimaa ja luovaa energiaa. Moni toivoi palautteessa työskentelylle jatkoa myös tulevaisuudessa.

”Oli nautinnollista työskennellä. Tämä antoi minulle uutta voimaa. Olen hyvä jossain. Ja huomasin, että olen todellakin luova.” (keski-ikäinen mies)

”Löysin itsestäni taas rohkeutta ja luovuuttakin. Mietin ja yritän löytää uusia tapoja saavuttaa tavoitteeni. Keksin jo muutaman idean.” (nuori mies) 

”Viime aikoina olen jotenkin hukannut itseni, kosketuksen siihen, kuka olen ja mitä vahvuuksia minussa on ollut. Tämän kautta olen saanut niitä jälleen esiin.” (keski-ikäinen nainen)

”Sain työpajassa muilta palautetta, että minulla on hyvä itsesäätelykyky. En ole tiennyt sitä. Mutta nyt huomasin, että onhan sitä. Joskus kun olen vaikkapa ahdistunut, se kestää kuitenkin vain vähän aikaa, ja sitten pystyn taas toimimaan. Sain tästä lisää itsetuntemusta.” (nuori mies) 

”Paljon asioita avautui, itsestä ja elämästä. Ja koko ryhmästä. Ihmisillä on vaikka mitä erilaisia vahvuuksia.” (nainen)

 ”Löysin itsestä ihan uusia vahvuuksia, kun pariharjoituksessa toinen ihminen toi ne esiin. Se oli tosi hauskaa ja mielenkiintoista.” (nuori mies) 

”Konkreettiset harjoitukset ja ohjaus auttoivat ymmärtämään näitä asioita. Että miten ne liittyvät omaan elämään ja miten vahvuuksiaan voi kehittää.” (nainen)

”Positiivisuuden ja sinnikkyyden merkitys on tullut hyvin selväksi. Ei saa antaa periksi, vaikka miten siltä tuntuisi. Pitää uskoa itseensä.” (nuori nainen)